Friday, December 10, 2010

When a dream meets reality.

Heijj böö ~ n__n
Tein tän blogin joskus aikoja sitten, mutten vain saanut sitten kirjoitetuksi mitään.
Blogilla ei ole minkäänlaista aihetta, mitä nyt vähän kirjoittelen elämästäni ja sitä 'mullistavista' tapahtumista, mitä tuskin on kovin paljon.
Minä siis olen Mihashi, jotkut ehkä tuntevat tai tietävät minut. (Suuri ehkä.)
Minulla oli aikaisemmin jo blogi, mutta se katosi samalla kuin oli suuri sähköpostihässäkkä, enkä siis sen jälkeen ole jaksanut kirjoittaa mitään. Sain kyllä sivun väsättyä, mutta siihen se sitten jäikin.

Olin edellisenä viikonloppuna Tallinnassa ja sieltä jäi käteen flunssa ja kuume.
Lähdettiin tuttujen kanssa sunnuntaina bussilla täältä keskeltä ei mitään, kohti Helsingin satamaa, en alun alkajenkaan olisi tahtonut lähteä koko reissuun, joten voitte kuvitella, etten ollut millään parhaimmalla tuulella. Eikä mieltä parantanut yhtään 6 tunnin bussissa istuminen. Kun sitten päästiin laivaan, alkoi välittömästi oksettaa se keinuminen. Kun siihen tottui, alkoi mennä vähän paremmin ja juhlittiin jonnekkin kahteen asti yöllä. Aamulla se sitten kostautui, kun piti Tallinnan keskustaan lähteä seikkailemaan kahden tunnin yöunien voimin. Kurkku tuntui siltä, kuin se meinaisi turvota umpeen (voitte kuvitella miten ihanaa se sitten oli.)
Jonnekkin neljään iltapäivällä sitten seikkailtiin ympäriinsä ja alkoi vain ahdistaa lisää ja lisää. Kännykässänikään ei ollut verkkoa, koska siinä on jotkut ulkomaanestot päällä. Minulla ei ollut minkäänlaisia yhteyksiä Suomeen, joten olin senkin takia erittäin hiilenä. Takaisin Suomeen tullessa meni jo paremmin ja ostin eräälle tärkeälle henkilölle maailman turhimman lahjan ja seisoskelin lumisateessa laivan kannella, etsien horisontista Helsingin valoja. Kun sitte päästiin takaisin bussiin, juututtiin jonkin onnettomuuden takia tunniksi ja kotona oltiin vasta kahden-kolmen välillä yöllä. Oli aikomus mennä kouluun, mutta heräsinkin vasta sitten kahdentoista aikaan, eikä enää huvittanut ajatus kouluun menosta :'D

Tuon reissun jälkeen olen ollut koko ajan puolikuolleena. Nenä vuotaa, silmät vuotaa, päätä särkee, kuumetta ja kaikkea muuta mukavaa n__n
Että ei jäänyt kovin hyvää makua suuhun tuosta reissusta.
Mieluummin pysyn täällä Suomessa, ainakin toistaiseksi~

Tässä olisi nyt tää ensimmäinen merkintä. Toivottavasti tästä sai ees jotain irti.

Mihashi kiittää ja kuittaa ~♥

Now playing: Owl City - Vanilla Twilight

No comments:

Post a Comment